Watson’s prijswinnende vegan kaas

Vlak na de opening van Mr. & Mrs. Watson in 2017 werden wij met onze kaasjes een van de winnaars van de PETA Vegan Food Awards.

PETA is een dierenrechtenorganisatie die niet alleen probeert actief dierenmishandeling tegen te gaan, maar de consument ook handvatten wil bieden om een (meer) cruelty-free/diervriendelijk leven te leiden. Om mensen hierbij een handje te helpen, reikt PETA in 2017 voor de eerste keer hun eerste Vegan Food Awards uit.

De awards worden in 10 verschillende categorieën uitgereikt, van beste plant-based/ plantaardige vis tot beste vegan kaas.

PETA is heel Nederland afgereisd om haar winnaars uit te kiezen, en vond deze in onder andere Groningen en Amsterdam, twee steden die ook zijn uitgeroepen tot meest vegan-friendly steden van het land. Wij zijn heel erg vereerd dat we deze award hebben gewonnen.

Mr. & Mrs. Watson – Winnaars van de PETA Vegan Food Awards

Sinds het winnen van de award in 2017 hebben we niet stilgezeten. Zo zijn onze kazen nog verder geperfectioneerd, en hebben we een aantal nieuwe kaasjes ontwikkeld.

Naast dat onze kaasjes in het restaurant te koop zijn, kun je ook onze vegan kaas online bestellen. Zo hoeft niemand deze bijzondere kaasjes te missen, en kan je thuis een award-winning kaasplankje opdienen.

DE PRIJSWINNENDE KAZEN VAN MR. & MRS. WATSON

Kaascollectie bekijken VEGAN KAAS BESTELLEN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *